fredag 11 september 2009

Då var skolan igång!

Har varit lite sämre på att skriva de senaste dagarna. Det har gått i 120. Iallafall så i tisdags anlände Göran och Andreas för att bo hos oss till dom hittade en egen lägenhet (Göran är en kompis till Anna som jag träffade i sommras) Så en på soffan och en i Andrees säng eftersom han inte var hemma. På kvällen gick vi ut och käkade en kanonmiddag, har verkligen hittat bra matsställen nu. Sedan möte vi upp sofia och nils och tog en öl på en uteservering innan vi möte upp alla andra int. studenter på Bukana pub.

På onsdagen hade vi sedan en riktigt lugn dag, ja och laura var ute och gick en stund medans ingrid låg hemma och hostade. På kvällen sen blev de franska film, mycket märklig sådan och killarna bjöd på pizza.

Torsdag var den stora dagen, skolan började. På plats 8.30 för introduction av skolan pogram osv. Två timmar mal och ganska så oväsentliga saker. Sedan fick vi lunchbuffe, väldigt god sådan innan de var dax för eftermiddagsgenomgången. Träffade våran klass som består av 60 int. studenter från totalt 30 olika länder. Får säga att vi är väldigt många svenskar och norrmänn och 90% gillade att åka skidor. Sedan var de bara att springa hem och byta om för kvällens poolparty.

Idag fredag var vi på skolan 8.30 igen för genomgång av våra inv. val. Jag fick de jag hoppades på, sports marketing. Tror att de kan bli kul och hoppas på att våran pogramkorrdinator i jkpg godkänner valet. Skall snart en sväng in till stan och kolla på sofias, göran och andreas lägenhet och smatidigt försöka fixa min mobiltelefon som återigen inte fungerar.

Imorgon blir det förhoppningsvis en heldag i lyon med flickorna!
Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar