måndag 21 september 2009

Intergration weekend

att sammanfatta denna helg är svårt men om de måste göras så skulle ordet få bli, galen.

De hela började i torsdags, våran buss möttes upp vid skolan kl 22.30 med all våran packning för att gå hem till en tjej och umgås innan bussen skulle gå kl 03.00... Vi lämnade skolan vi halv 4 och jag somnade direkt. Vakande inte äns under stoppet mitt i natten. Morgonen därpå befann vi oss i södra frankrike, närmare bestämt anlände vi till port leucate vid 8 snåret. Vi var då väldigt hungriga men framförallt törstiga. Fram till kl 12 fortsatte de anlända studenter, totalt blev vi 800 st. Överhängade delen var franska första års studenter och internationella studenter var de drygt 40 st.

Under dagen lekte vi, men framför allt badade vi i medlehavet. Vi gjorde en variant av bungyjump hopp, vilket var sanslöst kul, spelade vollyboll osv... Eftermiddagen fortsatte med skumparty vi 5, helt plötsligt kände man sig verkligen som ett barn som stod och dansade i allt skum som var precis överallt. Sedan fortsatte det med en danstävling där Ingrid och kanadensaren Andrew ställde upp från våran buss. De vann 200 euro var eftersom dom van alltihop!

Sedan var de äntligen dax för efterlängtad middag i våran skolmatsal för att sedan gå hem till våra svenska grannar och umgås med de int. studenterna. Därifrån fortsatte vi sedan med cowboy fest uppe på förläggningen. Dagen tog slut vid 4 och då var man riktigt trött!

Morgonen därpå vaknade jag vi 9, kanonhungrig, men tyvärr ingen frukost förräns vid 11. Så vid 11 väckte jag de andra flickorna, ingrid, laura och våran italienska vän, Ilenia för frukost! Hela dagen spenderade vi på stranden i det fina vädret och på eftermiddagen var vi sedan på en mycket märklig lek. Man hade satt upp stängsel som var drygt 1.7 m höga och inför där var drygt 10 killar och så släppte man ut en tjur som jagade dom. En del skadade sig riktigt illa.

Efter de var de wet t-shirt compititon och fest på innergården innan middagen. Efter middagen fortsatte vi till några franska killars bungalow där vi drack sangria. Även denna kväll fortsatte in på småtimmarna, närmare bestämt halv 5.

Helgen avslutades med att vi väcktes vid 7 snåret för frukost och städning innan buss gick hem vid 10.

Detta var en väldigt kort sammanfattning utav en galen helg. Annars så har skolan börjat idag så nu är de slut på semestern och allvaret har börjat!
Får skriva mer någon annan dag
Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar